22 Kasım 2010 Pazartesi

Modern Patchwork Yorumları




Şeker tadında koltuklar bunlar.Bulduğum bütün görselleri koymamak için zor tuttum kendimi,çok eğlenceliler.Babaannenizin patchworklerinin modern yorumları da diyebiliriz aslında.Gerek renkleri olsun gerekse de kullanım şekli olsun son derece iddialı ve cesur tasarımlar.İngiliz markası olan Squint eski ,klasik döşemeleri patchworkle kaplıyor.Squint'te koltuktan,aydınlatmaya kadar herşey patchwork.
Veya ilk görselde ki gibi Roche Bobois'ın modern klasik haline gelen oturma grubunda ki patchwork alternatifini tercih edebilirsiniz.Fiyatı tabi ki de ucuz değil ama eğer bu oturma grubunu alıyorsanız başka hiçbirşey almanıza gerek kalmayacağı için bir kerelik gözden çıkarılabilir bir miktar olabilir bence.
İster vintage ister modern,ister rengarenk ister tek bir rengin tonlarında olsun patchwork her yerde kullanılabilir ve herkese uygun bir seçenek bulunabilir.
Evinizi renklendirmek,iddialı bir mekan yaratmak biraz da özlem duyulan eski dokuyu taşımak için patchwork koltuklar kesinlikle vazgeçilmez olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder